Om oss

Vi på Markbutiken är skickliga på marksten och trädgård. Vi har ett stort utbud produkter och vi hjälper dig med dina idéer när du ska skapa en helt ny trädgård eller göra om den du redan har.

Vi kan guida dig personligen genom alla de oändliga möjligheter som finns inom stenläggning. Vi ser till att du hittar rätt material till just din trädgård. Dessutom förmedlar vi kontakt med en duktig hantverkare som hjälper dig rent praktiskt med anläggningen av din utedröm. Så slipper du jobbet!

Markbutiken har funnits sedan 2002. Ett ägarbyte skedde 2018 och sedan dess har vi satsat på att utöka sortimentet för att kunna erbjuda allt inom mark och trädgård! Vi på Markbutiken har erfarenhet och kunskap inom entreprenad och stenläggning. Hos oss får du mer än bara stenen.

Det främsta framgångskonceptet för Markbutiken är tillgängligheten av ett brett utbud produkter - allt för att du som kund skall kunna uppleva det du är intresserad av på nära håll och lättare bilda dig rätt känsla för det du söker till din trädgård. Vi lagerhåller över 100 sorters mark- och mursten, ett komplett sortiment dekorsten, flertalet fraktioner grus och jordprodukter redo att lastas. Vi erbjuder även inglasade uterum, grillar, maskinuthyrning, komposittrall, utebelysning, trädgårdstillbehör och gratis lån av släpkärra.

Varmt välkomna till oss!

Kontakt

Värnamovägen 2b
432 32 Varberg

0340-845 56
info@markbutiken.se

Instagram & Facebook:
@Markbutiken
 

Öppettider

Öppettider:
Måndag - Fredag 7:30-17
Lördag - 10-14
Söndag - Stängt