Marquis Spabad

Att spabaden gjort succé i Sverige är inte särskilt svårt att förstå. Här njuter du av varmt, bubblande vatten utomhus – året runt.
Nordiska kvalitetspooler är generalagent för amerikanska Marquis, ett varumärke som med sina trettio år i branschen rankas högt på marknaden.
Alla Marquis spabad har skön komfort med olika sitthöjder för alla familjemedlemmar. Oavsett om du vill använda ditt utomhusspa för relax eller party finns alla tillbehör du behöver.

Marquis jetmunstycken gör att vattnet strömmar med varierande och behagligt tryck mot huden. Vill du få extra avslappning är vi ensamma om vår ”tystknapp” som gör att du inte störs av ljudet från bubblorna. Marquis har även världspatent på den reningsprocess som finns i Signature-serien. Det innebär att vi har det renaste vattnet i världen. Marquis har fem serier av spabad, Signatur, E-Serien, Celebrity, ATV swim spas och Vector21. I sortimentet finns över 30 stycken spabad från Marquis och nedan ser ni ett urval av 10 stycken. Marquis erbjuder även stora valmöjligheter när det gäller färgkombinationer på insida, utsida och lock.

Välkomna in till oss på Markbutiken så hjälper vi dig att hitta spabadet för just dig, dina behov och förutsättningar!

Hollywood 
Hollywood är ett spabad med sittplatser för 6 personer. Liggdelen ger massage från nacke till ben och två av platserna har massage extra fokuserad på hela ryggen.
Broadway
Broadway har 5 platser, med varierande sitthöjder, bland annat ett extra djupt säte med skön massage för rygg, lår och vader. Ett porlande vattenfall är rogivande.
Monaco Elite
Plats för fem personer. Monaco Elite har bland annat en generös liggdel med jets från nacke till fötter och två djupa säten med helryggsterapi. Rostfria ståljets och halvskumsisolering är standard.
V94L
Marquis Vector-21 V94L är det näst största spabadet i Marquis familj med plats för hela 7 personer.
V94L är en riktig gigant, 239 cm åt varje håll ger dig gott om utrymme.
The Epiq
Sittplatser på olika nivåer för sex personer med specialiserade massagesäten för största möjliga flexibilitet och variation. Deep tissue-, Shiatsu-, Relaxation- och Svensk massage-säten. 
Hollywood Elite
Sittplatser för sex personer. Liggdel med jetstrålar från nacke till ben, två djupa platser med ryggmassage, två skålformade säten och ett högt terapisäte med tillgång till jetstrålarna i fotbrunnen. 
Broadway Elite
Wraparound med för två personer, en extra djup regisörsstol med benmassage, en extra djup sittplats med massage för hela ryggen och två platser till med varierande höjd. Ett spabad för hela familjen!  
V84L
Totalt 36 jetstrålar, gott om utrymme och plats för upp till 5 personer. Liggdel med massage från nacke till fötter, specialicerade säten med shiatsu-, deep tissue- och svensk massage och ett högt terapisäte.
The Spirit
32 jetstrålar med 4 olika massagesäten och plats för upp till 3 personer. Elegant form, liggdel med massage från nacke till fötter, två djupa säten med ryggmassage samt ett högt terapisäte.
The Nashville
Kompakt spabad med plats för dig och din partner samt ytterligare ett högt terapisäte med nedkylningsmassage. Totalt 22 avkopplande jetstrålar för hela kroppen.